Komponenter
Smak av halloncheesecake: vassleprotein (mjölk) 91% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), gräddblandning [delvis hydrerat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], aromer, syra (citronsyra), salt, sötningsmedel (sukralos), färgämne (Allura Red AC*, indigotin).
Smak av saltad karamell: vassleprotein (mjölk) 89% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, aromer, gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), salt, färgämne (ammoniakkaramell), sötningsmedel (sukralos).
Smak av kanelbulle: vassleprotein (mjölk) 89% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, L-glutamin 2,9%, kanel 2%, aromer, gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulvermjölkpulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkproteiner, stabiliseringsmedel (fosfater).mjölk, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], L-arginin, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)), salt, L-leucin 0,2%, sötningsmedel (sukralos), L-isoleucin 0,1%, L-valin 0,1%, färgämne (tartrazin*).
Yoghurt- och körsbärssmak:vassleprotein (mjölk) 89% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, L-glutamin 2,9%, aromer, gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulvermjölkpulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkproteiner, stabiliseringsmedel (fosfater (soja)]}.mjölk, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), syra (citronsyra), L-arginin, L-leucin 0,2%,salt, sötningsmedel (sukralos), L-isoleucin 0,1%, L-valin 0,1%, färgämnen (Allura Red AC*, indigotin).
Smak av kakor: vassleprotein (mjölk) 89% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, aromer, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosasalt), gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], färgämne (karamellammoniak, tartrazin*), salt, sötningsmedel (sukralos).
Smak av rismjölk: vassleprotein (mjölk) 90% {vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, L-glutamin 2,9%, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), aromer, gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulvermjölkpulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], L-arginin, salt, L-leucin 0,2%, sötningsmedel (sukralos), L-isoleucin 0,1%,L-valin 0,1%.
Smak av kakor och grädde: vassleprotein (mjölk) 88% { vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, aromer, gräddblandning [delvis härdat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], chokladpulver {kakaomassa, kakaosmör, lågfettkakaopulver, emulgeringsmedel [lecitiner (soja)], arom}, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), kanel, emulgeringsmedel (lecitiner (soja)), salt, L-leucin 0,2%, sötningsmedel (sukralos).
Smak av choklad: vassleprotein (mjölk) 85% { vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, kakaopulver med reducerad fetthalt, aromer, gräddblandning [delvis hydrerat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), salt, emulgeringsmedel (lecitiner (soja)), sötningsmedel (sukralos).
Smak av halloncheesecake: vassleprotein (mjölk) 91% { vassleproteinkoncentrat (mjölk), vassleproteinisolat (mjölk) [vassleproteinisolat (mjölk), emulgeringsmedel (lecitiner (soja)]}, L-glutamin 3,0%, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), gräddblandning [delvis hydrerat kokosfett, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E.pulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (fosforsyra), förtjockningsmedel (natriumkarboxylcellulosa).mjölk, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], L-arginin, aromer, syra (citronsyra), salt, L-leucin 0,2%, sötningsmedel (sukralos), L-isoleucin 0,1%, L-valin 0,1%, färgämne (Allura Red AC*, indigotin).
*Tartrazin, Allura Red AC: kan ha en skadlig effekt på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.